✔ Flexibel inzetbaar
✔ Complete pakketten
✔ Ontspannen en spontaan

Pasfoto’s maken in Kontich

Woon je in de omgeving van Kontich en wil je pasfoto’s laten maken? Zoek niet verder, we helpen jou graag! Is je paspoort verlopen? Of heb je snel een pasfoto nodig voor je rijbewijs of identiteitskaart? Bij Peter Hermans Photography ben je aan het juiste adres. Wij hebben alle benodigdheden en kennis om pasfoto’s te schieten die voldoen aan de wettelijke richtlijnen. Maak snel een afspraak of kom direct langs in onze professionele fotostudio in Kontich.

dame poseert
Artistieke foto vrouw

Pasfoto’s maken in Kontich doe je bij Peter Hermans Photography!

Iedereen heeft eens in de zoveel tijd wel nieuwe pasfoto’s nodig. Een pasfoto is een vereiste voor veel van jouw persoonlijke documenten, zoals een paspoort, een visum of andere overheidsdocumenten. Maar je kan ze ook gebruiken in je je modellenportfolio. Pasfoto’s voor overheidsdocumenten moeten voldoen aan strenge eisen. Denk onder andere aan belichting, achtergrond en scherpte, maar bijvoorbeeld ook het formaat van de foto. Geen zorgen, onze fotografen zijn volledig op de hoogte van de wet- en regelgeving. En ookal houden we van artiestieke fotografie, kunnen we deze ook toepassen. In onze studio in Kontich maken we jouw pasfoto’s snel en eenvoudig. Wil je toch iets minder strenge foto’s, dan gaan we met plezier met jou foto’s nemen op locatie.

Direct een afspraak plannen

Benieuwd naar de pakketten

Binnen enkele minuten klaar

In onze ‘Art Corner’ in Kontich beschikken wij over de juiste apparatuur voor het maken van jouw pasfoto’s of profielfoto’s. Met behulp van onze professionele fotostudio zijn jouw foto’s bovendien binnen enkele minuten klaar. Je hoeft dus nooit lang te wachten. Ideaal toch?

jongetje met lichteffect

Laat nu jouw pasfoto’s maken in Kontich

Wil jij snel en gemakkelijk jouw pasfoto’s laten maken in Kontich? Kom dan langs bij Peter Hermans Photography. Wil je meer weten over onze diensten, zoals foto’s op je trouw of een afspraak maken? Wij zijn bereikbaar via +32 496 190 500 of stuur een e-mail naar info@peterhermans.be. Vul je liever het contactformulier in? Geen probleem, wij beantwoorden jouw vragen zo snel mogelijk!