Peter Hermans PHotography

Uw Huwelijksreportage

Trouwfotograaf in Kontich

Zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf in regio Kontich? Wij zijn er om de fotografie op jullie bijzondere dag, tijdens jullie mooiste momenten te verzorgen. Bij Peter Hermans Photography vinden wij dat er een klik moet zijn tussen de fotograaf en het bruidskoppel. Jullie prioriteit is om van jullie bruidsdag te genieten. Onze prioriteit is het vastleggen van de mooie sfeer. Ons doel daarbij is onzichtbaar zijn, maar wel aanwezig te zijn voor het vastleggen van alle mooie momenten. Samen beleven we jullie fotoshoot in een ontspannen sfeer.

trouwreportage
foto bruid en bruidegom
Bruidskoppel in park

Huwelijksreportage in Antwerpen

Als trouwfotograaf in Kontich verzorgen wij huwelijksreportages in Antwerpen en omgeving. Voor ons is het een eer om het bruidspaar, familie en vrienden te zien stralen en dit op de gevoelige plaat vast te mogen leggen. Telkens verheugen wij ons weer op deze unieke en mooie momenten.

De werkwijze van onze trouwfotograaf in Kontich

Wil je ons inhuren voor jouw huwelijksreportage in Kontich of Antwerpen en omgeving? Neem dan snel contact met ons op om te kijken of jouw datum nog vrij is! Bij ons eerste contact reserveren we alvast jouw datum gratis voor twee weken. Vervolgens maken we een afspraak voor een voorbereidend gesprek met onze trouwfotograaf in Kontich. We nemen jullie wensen dan uitgebreid door en stellen een offerte op. Zo komen jullie niet voor onaangename verrassingen te staan tijdens jullie bruiloft. Twee tot vier weken voor jullie huwelijksdag nemen we contact met jullie op, om jullie bruiloft nog eenmaal tot in detail door te nemen.

De grote dag

Om goed voorbereid aan jullie trouwdag te beginnen, zijn wij altijd ruim op tijd aanwezig. Ben je bang dat je niet goed op de foto staat? Geen zorgen, wij creëren prachtige momenten met jullie! Hoe we dat doen, houden we nog even voor ons. Maar geen zorgen, wij hebben hierin ruime ervaring en zijn hierin getraind. Met onze slechtweergarantie zijn jullie ook altijd verzekerd van mooie foto’s. In overleg is het ook mogelijk de privé-huwelijksshoot, omwille van het weer, te verplaatsen naar een andere dag.

De eerste foto’s

Ben je benieuwd hoe de ‘eerste teaser’ van jullie trouwdag eruit ziet? Binnen een week na het huwelijk, overhandigen wij eerste beelden van jullie huwelijksreportage in Antwerpen. De rest van de foto’s versturen we binnen twee tot vier weken. We bewerken alle beelden professioneel en leveren deze in op hoge resolutie. Geniet van de resultaten via onze digitale fotowand! Selecteer hier eenvoudig je foto’s, en deel ze op jullie sociale media. Ook is het mogelijk om producten te bestellen die gepersonaliseerd zijn met jullie favoriete foto’s. Neem hiervoor een kijkje in onze webshop! Jullie beelden blijven tien jaar bij ons in bewaring.

Onze producten en diensten

We maken graag duidelijke afspraken. Daarom vermelden we in de offerte van de huwelijksreportage alle producten en diensten die wij jullie bieden. Hieronder volgen een aantal voorbeelden:

– Professioneel bewerkte beelden in originele, hoge resolutie zonder watermerk met volledige rechten voor privégebruik.

– Dezelfde foto’s in kleiner formaat met watermerk om te delen op sociale media.

– Slideshow om te delen, downloaden en bekijken op o.a. smartphone, tablet en laptop.

– Een fotoalbum in formaat 15×21 met een selectie van de foto’s.

jong echtpaar
blijdschap na huwelijk

Optionele producten en diensten

We hebben een uitgebreid aanbod afdrukmogelijkheden en denken graag mee in het vervullen van jullie wensen en ideeën. Daarom bieden we naast de gewone huwelijksreportage, nog verschillende optionele producten en diensten aan. Denk bijvoorbeeld aan:

– Een pre-weddingshoot of een after-weddingshoot.

– Een tweede fotograaf (ideaal om het bruidskoppel te portretteren op meerdere locaties).

– Een grote, luxe album afgestemd op jullie wensen. Wij volgen de producten van Dutch Inkt Albums (https://www.dutchinkalbums.com/nl/).

– Fotoframe en/of achtergrond voor de portretfoto’s van jullie gasten in het dagthema (bijvoorbeeld bij het binnenkomen op receptie en/of avondfeest).

– Afgedrukte foto van jullie privéshoot op jullie avondfeest.

– Dankkaarten die je na afloopt kunt sturen naar je gasten.

– Een professionele photobooth op het feest. Hiermee maken gasten zelf ludieke foto’s.

– Een party-portraitshoot op jullie feest. Daarmee bied je jouw gasten een mooi portret in onze mobiele studio.

– Afgedrukte foto’s op fine-art papier, canvas, hout, aluminium, dibond of liquid image.

Prijzen van onze trouwfotograaf in Kontich

De prijzen voor een huwelijksreportage in Antwerpen en omgeving is helemaal afhankelijk van jullie wensen. Daarom maken we het liefst een afspraak om jullie wensen en verwachtingen te bespreken. Zo vermijden we verrassingen en hebben jullie direct een offerte op maat.

bruidsboeket

Plan nu een afspraak in

Wil jij een trouwfotograaf in Antwerpen en omgeving boeken? Bel Peter Hermans Photography dan via +32 496 190 500, stuur een e-mail naar info@peterhermans.be of vul ons contactformulier in. Dan plannen we zo snel mogelijk een afspraak in.

Anderen lezen ook:

Fotograaf vastgoed Antwerpen | Fotograaf portfolio model | Eventfotograaf Antwerpen

Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.