Peter Hermans PHotography

Uw Huwelijksreportage

Trouwfotograaf in Kontich te Antwerpen

Zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf in regio Kontich in Antwerpen? Wij zijn er om de fotografie op jullie bijzondere dag, tijdens jullie mooiste momenten te verzorgen. Bij Peter Hermans Photography vinden wij dat er een klik moet zijn tussen de fotograaf en het bruidskoppel. Jullie prioriteit is om van jullie bruidsdag te genieten. Onze prioriteit als fotograaf is om een mooie sfeer vast te leggen op jullie bruiloft. Ons doel als huwelijksfotograaf in Antwerpen is onzichtbaar zijn, maar wel om aanwezig te zijn voor het vastleggen van alle mooie momenten. Samen beleven we jullie fotoshoot in een ontspannen sfeer.

trouwreportage
foto bruid en bruidegom
Bruidskoppel in park

Huwelijksreportage door onze trouwfotograaf in Kontich in Antwerpen

Als trouwfotograaf in Kontich verzorgen wij huwelijksreportage in Antwerpen en omgeving. Voor ons is het een eer om het bruidspaar, familie en vrienden te zien stralen op een bruiloft en dit als fotograaf op de gevoelige plaat vast te mogen leggen. Telkens verheugen wij ons weer op deze unieke en mooie momenten.

Onze producten en diensten

We maken graag duidelijke afspraken. Daarom vermelden we in de offerte van de huwelijksreportage alle producten en diensten die wij jullie bieden. Hieronder volgen een aantal voorbeelden:

– Professioneel bewerkte beelden in originele, hoge resolutie zonder watermerk met volledige rechten voor privégebruik.

– Dezelfde foto’s in kleiner formaat met watermerk om te delen op sociale media.

– Slideshow om te delen, downloaden en bekijken op o.a. smartphone, tablet en laptop.

– Een fotoalbum in formaat 15×21 met een selectie van de foto’s.

jong echtpaar
blijdschap na huwelijk

Optionele producten en diensten

We hebben een uitgebreid aanbod afdrukmogelijkheden en denken graag mee in het vervullen van jullie wensen en ideeën. Daarom bieden we naast de gewone huwelijksreportage, nog verschillende optionele producten en diensten aan. Denk bijvoorbeeld aan:

– Een pre-weddingshoot of een after-weddingshoot.

– Een tweede fotograaf (ideaal om het bruidskoppel te portretteren op meerdere locaties).

– Een grote, luxe album afgestemd op jullie wensen. Wij volgen de producten van Dutch Inkt Albums (https://www.dutchinkalbums.com/nl/).

– Fotoframe en/of achtergrond voor de portretfoto’s van jullie gasten in het dagthema (bijvoorbeeld bij het binnenkomen op receptie en/of avondfeest).

– Afgedrukte foto van jullie privéshoot op jullie avondfeest.

– Dankkaarten die je na afloopt kunt sturen naar je gasten.

– Een professionele photobooth op het feest. Hiermee maken gasten zelf ludieke foto’s.

– Een party-portraitshoot op jullie feest. Daarmee bied je jouw gasten een mooi portret in onze mobiele studio.

– Afgedrukte foto’s op fine-art papier, canvas, hout, aluminium, dibond of liquid image.

Prijzen van onze trouwfotograaf in Kontich te Antwerpen

De prijzen voor een huwelijksreportage in Antwerpen en omgeving is helemaal afhankelijk van jullie wensen. Daarom maken we het liefst een afspraak met onze eventfotograaf om jullie wensen en verwachtingen te bespreken. Zo vermijden we verrassingen en hebben jullie direct een offerte op maat.

bruidsboeket

Plan nu een afspraak in

Wil jij een trouwfotograaf in Kontich in Antwerpen en omgeving boeken? Bel dan naar onze fotostudio, Peter Hermans Photography via +32 496 190 500, stuur een e-mail naar info@peterhermans.be of vul ons contactformulier in. Dan plannen we zo snel mogelijk een afspraak in met onze huwelijksfotograaf in Antwerpen en bespreken we alle mogelijkheden. Verder kan je ons ook altijd bereiken om in de toekomst foto’s te maken van je vastgoed.