Peter Hermans PHotography

Eerste Communie / Vormsel / Lentefeest / Feest van de vrijzinnige jeugd

Fotograaf voor een communie of lentefeest in Antwerpen

Zoek jij een fotograaf voor een communie in Antwerpen en omgeving? Zoek niet verder, want Peter Hermans Photography helpt jou verder! Samen leggen we dit mooie moment in het leven van jouw zoon of dochter vast. Viert jouw zoon of dochter geen communie, maar een lentefeest? Uiteraard kun je ons ook inschakelen als fotograaf voor een lentefeest in Antwerpen en omgeving. Wij laten jouw zoon of dochter stralen en zorgen ervoor dat de fotoshoot een keitoffe belevenis is. Wil je graag samen met jouw zoon of dochter op de foto? Dan zorgen we ervoor dat ook jij mooie herinneringen overhoudt aan deze dag.

vormsel
Feest van de vrijzinigen

Werkwijze van onze fotograaf tijdens een communie of lentefeest in Antwerpen

Schakel je ons in als fotograaf voor een communie of lentefeest in Antwerpen? Dan krijg je vooraf per e-mail een korte brief met wat voorbereidende instructies, alsook enkele vragen. Zo horen we graag wat de hobby’s of interesses zijn van jouw zoon of dochter. Vervolgens maken we een afspraak op locatie of in onze studio ‘The Art Corner’. Uiteraard bewerken we de foto’s nog na de fotoshoot. We sturen de professioneel bewerkte foto’s vervolgens in hoge resolutie en zonder watermerk naar jou toe. Deze foto’s ontvang je met volledige rechten voor privégebruik. Ook ontvang je van ons dezelfde foto’s in kleiner formaat met watermerk, deze foto’s kun je gebruiken om te delen op sociale media. Je kunt vervolgens zelf een aantal foto’s uitkiezen om professioneel te laten printen. Denk bijvoorbeeld aan een leuke familiefoto. Dit kan uiteraard ook op groot formaat.

Van uitnodiging tot bedankkaart

Wil jij geen omkijken hebben naar de organisatie van het feest? Dan zijn wij dé fotograaf voor jouw communie of lentefeest in Antwerpen en omgeving. In overleg met jou verzorgen wij alles voor jouw feest. Denk hierbij aan op maat gemaakte save-the-date kaartjes, uitnodigingen en bedankkaartjes. Maar ook bij de aankleding van het feest helpen we graag. Hieronder lees je een aantal van onze opties.

Eerste communie
save the deate

Opties

 

– Ontwerp en verzending van save-the-date kaartjes en uitnodigingen voorafgaand aan het feest

– Een heuse photobooth of party-portraitshoot tijdens jouw feest

– Afgedrukte foto’s op fine-art papier

– Jouw foto’s op canvas, mok, sleutelhanger of drinkfles (33cl), bekijk onze webshop

– Ontwerp van menu’s en tafeldecoratie

Prijzen.

De prijzen van een fotograaf voor jouw communie of lentefeest zijn compleet afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en voorkeuren. We plannen graag een afspraak in om al jouw wensen en verwachtingen van onze artistieke fotograaf te bespreken. Zo vermijden we verrassingen en heb jij direct een offerte op maat.

vormsel

Blijf op de hoogte

Wil jij meer weten over onze werkwijze of wat wij nog meer aanbieden? Denk hierbij bijvoorbeeld aan pasfoto’s van je kindje. Houd dan onze sociale media in de gaten. Hier vermelden we ook onze themadagen die we organiseren in speciale omgevingen. Of meld je via het contactformulier aan voor de nieuwsbrief. Je wordt dan op de hoogte gehouden van alle acties en ontwikkelingen rondom Peter Hermans Photography.

Maak een afspraak met ons

Kortom, ben je op zoek naar een fotograaf voor jouw communie of lentefeest in Antwerpen of omgeving? Neem dan contact met ons op via +32 496 190 500 of stuur een e-mail naar info@peterhermans.be. We beantwoorden jouw vragen zo snel mogelijk.

Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.