✔ Flexibel inzetbaar
✔ Complete pakketten
✔ Ontspannen en spontaan

Familieshoot in Kontich

Ben je op zoek naar een fotograaf voor jouw familieshoot in Kontich of omgeving? Bij Peter Hermans Photography helpen we jou graag. Door onze jarenlange ervaring in de fotografie weten wij wat belangrijk is. Wil jij een mooie shoot met jouw familie op locatie, of bij ons in de studio? Bij ons is het beide mogelijk! Er is toch niets mooier dan het vastleggen van unieke momenten met de mensen die je liefhebt? Dit zijn vaak prachtige herinneringen voor later.

dame poseert
Artistieke foto vrouw

Voorbereiding van je familieshoot in Kontich

Vooraf aan de familie fotoshoot nodigen wij jou uit om bij ons in Kontich langs te komen voor een voorbereidend gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen voor jullie fotoshoot. Wat voor soort foto’s heeft jullie voorkeur? We bepalen een of meerdere locaties en plannen een datum. Wij zien dat families vaak voor mooie bosgebieden, stranden of andere unieke locaties kiezen. Wij denken graag met je mee voor jouw familieshoot in Kontich of daarbuiten. Het is natuurlijk ook mogelijk de familieshoot in onze professionele fotostudio te doen. De keuze is aan jullie!

Samen creëren we mooie herinneringen

Wij vinden het belangrijk dat jullie het naar jullie zin hebben en dat wij de sfeer van het moment in de foto’s naar voren laten komen. Vinden jullie poseren niets? Geen probleem, levendige of actieve fotoshoots tijdens een event zijn ook mogelijk. Wij creëren prachtige momenten met jullie! Hoe we dat doen, houden we nog even voor ons. Wij hebben hierin ruime ervaring met families en kinderen door onze schoolopdrachten, dus laat dat maar aan ons over.

jongetje met lichteffect

Ontdek meer over onze diensten

Heb jij interesse in een familieshoot in de omgeving Kontich of daarbuiten? Of wil jij meer weten over onze diensten, zoals vastgoed fotografie? Neem dan contact met ons op via +32 496 190 500, stuur een e-mail naar info@peterhermans.be of vul ons contactformulier in. We beantwoorden jouw vragen zo snel mogelijk.