✔ Flexibel inzetbaar
✔ Complete pakketten
✔ Ontspannen en spontaan

Eventfotograaf in Antwerpen

Peter Hermans Photography is jouw professionele eventfotograaf in de omgeving Antwerpen. Heb jij een bedrijfsopening, productlancering of een ander event? En ben jij op zoek naar een professionele eventfotograaf in de omgeving van Antwerpen? Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van fotografie en helpen jou graag. Bij zowel grote als kleine events is marketing van essentieel belang. Hierbij mag een professionele eventfotograaf absoluut niet ontbreken. Wij helpen je verder!

dame poseert
Artistieke foto vrouw

We leggen als eventfotograag in Antwerpen de sfeer vast

Bij evenementenfotografie gaat alles om sfeer en beleving. Je wilt dat jouw foto’s het gevoel van jouw evenement vastleggen. Goede eventfotografie transporteert bezoekers van het evenement terug naar die dag en dat moment. Het is dan alsof ze het evenement, zoals een communiefeest opnieuw beleven. Écht goede eventfotografie kan deze beleving zelfs op mensen, die er niet bij waren, overbrengen. bijvoorbeeld aan leuke foto’ En dat wil je, zeker als je de fotografie als marketingtool wilt inzetten voor volgende evenementen. Dit is waar wij van de fotostudio van Peter Hermans Photography in beeld komen. Wij zijn jouw eventfotograaf in regio Antwerpen!

Werkwijze van onze eventfotograaf Antwerpen

Wij vinden het belangrijk om vooraf duidelijke afspraken te maken. Onze eventfotograaf in Antwerpen neemt samen jouw wensen en voorkeuren door. Zo weten we wat jij belangrijk vindt en denken we met jou mee. Door onze kennis en expertise in fotografie zijn we in staat jou van professioneel advies te voorzien. Onze missie is het verhaal en de sfeer van jouw event zo goed mogelijk in beeld te brengen. We willen, net als jij, het mooiste resultaat.

jongetje met lichteffect

Voorbeelden eventfotografie Antwerpen

Hieronder lees je een aantal voorbeelden waarvoor wij als eventfotograaf in Antwerpen te boeken zijn:

  • Bedrijfspresentatie/opening
  • Festival of concert
  • Merk- en collectielanceringen
  • Bedrijfsfeest/teamuitje met familie of werk

Wil jij meer informatie over de mogelijkheden voor jouw bedrijf of event? Neem dan contact met ons op. Wij zijn beschikbaar voor zowel kleine als grote projecten en events.

Vraag ons naar de mogelijkheden

Wil jij meer informatie over het inhuren van een eventfotograaf in de regio Antwerpen? Of wil je meer weten over onze diensten? Zoals het maken van pasfoto’s. Neem dan contact met ons op via +32 496 190 500 of stuur een e-mail naar info@peterhermans.be. We beantwoorden jouw vragen zo snel mogelijk.