✔ Flexibel inzetbaar
✔ Complete pakketten
✔ Ontspannen en spontaan

Schoolfotografie in Antwerpen

Peter Hermans Photography is dé specialist op het gebied van schoolfotografie in regio Antwerpen. Door onze jarenlange kennis en ervaring binnen de fotografie zijn wij jouw ideale partner! Ben je op zoek naar een professionele fotograaf voor jouw school? Zoek niet verder! Wij nemen je alles volledig uit handen. Door op een leuke en enthousiaste manier met de kinderen aan de slag te gaan, creëren we mooie herinneringen voor de kinderen en hun ouders.

dame poseert
Artistieke foto vrouw

Werkwijze van onze schoolfotografie in Antwerpen

We begrijpen dat het als school vaak een hele klus is om het maken van schoolfoto’s te organiseren. Niet getreurd, wij maken het voor jouw school zo gemakkelijk mogelijk! Eerst plannen wij samen een datum. Vervolgens is het enige wat wij nodig hebben een ruimte om te werken en de kinderen die we moeten fotograferen. Wij nemen zelf alle benodigdheden, apparatuur en accessoires mee die we ook gebruiken voor onze artistieke foto’s. Zo maken wij van Peter Hermans Photography schoolfotografie in Antwerpen en omgeving gemakkelijk!

Spontane foto’s van lachende kinderen

Vaak lijkt het fotograferen van kinderen een onmogelijke opgave. Maar niets is minder waar! Door onze jarenlange ervaring in de schoolfotografie, weten wij als geen ander hoe we dit moeten aanpakken. Met enkele simpele technieken wekken wij de aandacht van het kind en maken we hem of haar aan het lachen. Vervolgens maken wij een professionele en spontane foto. Naast de normale schoolfoto’s zijn er ook nog mogelijkheden om een paar vrolijke en uitbundige foto’s van de kinderen te schieten. We zorgen er hoe dan ook voor dat het ook voor de kinderen een leuke ervaring is. Wil je meteen een foto van het interieur in je schoolgebouw dan kan dat ook bij ons.

jongetje met lichteffect

Eenvoudig online bestellen

Al deze foto’s zijn uiteindelijk terug te vinden in ons online bestelportaal. Zo heb jij als school geen omkijken meer naar het bestelproces van de foto’s. Met een persoonlijk wachtwoord loggen de ouders in op onze online bestelomgeving. Hier kunnen zij de foto’s van hun kinderen gemakkelijk en snel bestellen. Bekijk ook zeker onze webshop om de pasfoto van je kind ergens op uit te laten printen. Kortom, wij maken schoolfotografie in Antwerpen eenvoudig en leuk.

 

Maak een afspraak

Wil je meer informatie over schoolfotografie in de regio Antwerpen of de andere opties in onze studio? Of wil je afspraak maken? Neem contact met ons op via +32 496 190 500 of stuur een e-mail naar info@peterhermans.be. Vul je liever het contactformulier in? We beantwoorden deze zo snel mogelijk! Via deze weg kunnen we je ook alles vertellen over onze andere diensten, zoals vastgoedfotografie.