Uw Profielfoto

Beste,

Op 27 juni biedt Baloise u een gratis Profielfotoshoot aan.

Boek hieronder uw gewenste tijdstip.

We zien elkaar op uw kantoor van Baloise.

ENKELE TIPS voor een mooiere foto

Doe je nooit anders voor dan je bent. Jij zal en je vrienden en collega’s zullen dit onmiddellijk merken.

Lees de tips hieronder even door. Neem mee wat voor u van toepassing is.

Maar kom zonder vrees, stress. Geniet van uw moment voor de camera.

 

TIP 1: Een goede nachtrust

Probeer van tevoren zo goed mogelijk uit te rusten en voldoende te slapen. Wallen of donkere kringen wegwerken is mogelijk met make-up, maar voorkomen is altijd beter.

Je lichaam is een weerspiegeling van hoe jij je voelt. Ben je moe en voel je je niet zo lekker, dan kun je dat terugzien in je gezicht.

 

TIP 2: Voor make-up dragers

Tip: Gebruik het liefst geen groene concealer. Als je in een warme ruimte foto’s gaat maken of veel onder lampen staat, kan de foundation door de hitte iets gaan vervagen. Hierdoor kun je het groene van de concealer ineens terug zien op foto’s.

Wees voorzichtig met highlighter, omdat dit je gezicht snel te veel kan laten glanzen. Je kunt highlighter of glans aanbrengen in de binnenhoeken bij de ogen, de bovenkant van de jukbeenderen en cupidoboog.

Oogmake-up tips voor foto’s

Breng geen zwarte eyeliner aan op het bovenste en onderste ooglid, dit zorgt ervoor dat je ogen kleiner lijken en je een vermoeide blik krijgt. Breng een donkere kleur aan op je bovenste ooglid en probeer je binnenste ooghoeken licht te houden

Lipstick

Als je voor lippenstift kiest, kijk dan goed welke kleur bij je past. De ene kleur kan je gezicht juist beter uit laten komen, terwijl een andere kleur je gezicht juist fletser maakt. Als je een echte fotoshoot hebt is een erg lichte tint vaak minder mooi. Een nude kleur kan zeker, maar kijk dan even of er iets van een roze of rode tint in zit.

TIP 3: Voorkom een glanzend hoofd op foto’s

Met een glanzend hoofd op de foto staan vindt niemand leuk. Glanzende oppervlakten zijn ook lastig weg te werken bij de nabewerking van foto’s.

Je kan je gezicht poederen met losse poeder zodat je gezicht mat is.

Krijg je het snel warm? Dep dan af en toe je gezicht en poeder als het nodig is een beetje bij.

 

TIP 4: Kleding

Zorg dat jij je vooral comfortabel en zelfverzekerd voelt in de kledingkeuze die je maakt.

Ga voor tijdloos. Je geniet langer van een tijdloze foto dan van een foto met kledij die lang uit de mode is.

Vermijd  fluorescerende kleuren alsook  felle kleuren in het algemeen. Ze geven sneller reflecties op uw huid.

Het is altijd beter om voor rustige kleuren te kiezen. .

KIES EEN KLEUR DIE BIJ U PAST.

De belangrijkste tip bij kledingadvies is dat je het beste een paar basiskleuren kunt kiezen. Het liefst zijn dat zachtere kleuren en kun je vervolgens variëren door meerdere tinten van diezelfde kleur te kiezen. Een goedgekozen kleurenpalet kan je foto maken en het zelfs tot één geheel maken.

Wat ook goed werkt is een kleur te kiezen van de bovenkleding die bij je ogen past. Op die manier versterk je het beeld en haal je de ogen op een foto meer naar voren.

WIL JE ZEKERHEID, KIES DAN VOOR PASTELKLEUREN.

Deze lichte kleuren houden je foto’s fris en rustig! Ze zorgen er ook voor dat je opgaat in de omgeving doordat de zelden vloeken met de omgeving. Omdat pastelkleuren goed zijn te combineren zit je eigenlijk altijd goed.

 

Belangrijkste TIP

Genieten!!! Geniet van de voorbereidingen voor de shoot, geniet van de shoot zelf, geniet achteraf, en geniet van de foto’s die na afloop jouw kant op komen! Een fotoshoot moet vooral leuk en ontspannen zijn, dan zullen we gegarandeerd een  spontaan moment te pakken hebben.