✔ Flexibel inzetbaar
✔ Complete pakketten
✔ Ontspannen en spontaan

Boek voor een eerste verjaardag een fotoshoot

Laat de eerste verjaardag van je kindje vastleggen tijdens een professionele fotoshoot. Wij bij Peter Hermans Photography leggen met plezier verschillende belangrijke en fijne momenten in je leven vast. Zo ook alle speciale dagen van je kleine spruit. Hoe leuk is het wel om een fotoshoot te organiseren tijdens zijn/haar eerste verjaardag? Dan kan je daar binnen een paar jaar weer op terugkijken.

dame poseert
Artistieke foto vrouw

Vier de eerste verjaardag met een fotoshoot

Leg de eerste verjaardag van je deugeniet vast met een leuke fotoshoot. Tijdens zo’n fotoshoot maken we vooral plezier! Dit doen we in onze studio in Kontich. Maar we kunnen ook gewoon langskomen tijdens je familiefeestje. Daar kunnen we ineens een foto nemen van je hele familie. Wij zetten leuke momenten namelijk graag om in plaatjes die je elke keer met plezier kan terugkijken. Naast een fotoshoot voor een eerste verjaardag, kan je nog voor andere feestjes bij ons terecht. Misschien wil je wel foto’s van een bruidspaar? Of organiseer je een bedrijfsevenement? Voor alle soorten gelegenheden, zijn wij dé fotograaf.

Vier feest dankzij onze foto’s

Vier de eerste verjaardag van je kindje met een speelse fotoshoot. Daarvoor kan je terecht bij Peter Hermans Photography in Kontich. Als je interesse hebt, kan je contact met ons opnemen. Dat kan je doen door ons contactformulier in te vullen, een e-mail te sturen naar info@peterhermans.be of te bellen naar het nummer +32 496 190 500. Wij maken zo snel mogelijk een afspraak om volop aan de slag te gaan.

jongetje met lichteffect