✔ Flexibel inzetbaar
✔ Complete pakketten
✔ Ontspannen en spontaan

Fotograaf op locatie

De eerste indruk van jou als persoon, je evenement of jeonderneming is snel gemaakt. Tegenwoordig is een goede presentatie enorm belangrijk in jouw marketingstrategie. Je kan met jouw evenement of product een verhaal creëren dat klanten aanspreekt! Het is belangrijk hier op een professionele manier mee aan de slag te gaan. Dat kan door het inhuren van een professionele fotograaf op locatie. Peter Hermans Photography helpt jou hierbij.

dame poseert
Artistieke foto vrouw

Foto’s laten maken voor jouw website en sociale media

In onze digitale wereld is kwalitatief beeldmateriaal ontzettend belangrijk. Het internet is in deze tijd jouw visitekaartje. Hierop presenteer je jezelf aan potentiële klanten en vertel je wat je doet. Denk daarbij aan een goede bedrijfswebsite, maar ook een Instagram-, Facebook- of LinkedIn-pagina. Op al deze platformen is het belangrijk om goede pasfoto’s te hebben die een bepaald gevoel opwekken, een verhaal vertellen en vertrouwen uitstralen. Wanneer je alleen gebruikmaakt van stockfotografie, komt je bedrijf niet oprecht en authentiek over. Een professionele fotograaf op locatie of in onze studio in Kontich biedt dan uitkomst.

Peter Hermans Photography, dé fotograaf op locatie voor jouw evenement!

Peter Hermans Photography is dé fotograaf op locatie. Wil jij unieke en professionele foto’s van jouw evenement, zoals een bedrijfsborrel, productlancering, concert, sportwedstrijd of een buiten familieshoot? Wij helpen jou graag! Vooraf bespreken we je wensen en voorkeuren voor de fotoshoot. Daarbij willen we graag weten wat jouw doel is met de foto’s. Uiteraard denkt onze fotograaf hier graag over mee. Onze fotograaf op locatie heeft oog voor detail en streeft ernaar de sfeer van het moment vast te leggen. Ben je klaar om jouw evenement of bedrijf in de schijnwerpers te zetten? Maak dan snel een afspraak!

jongetje met lichteffect

Maak je bedrijf zichtbaar

Wil je goede foto’s van jouw bedrijf in interieur of een evenement goed in beeld brengen door een professionele fotograaf op locatie te boeken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +32 496 190 500 of stuur een e-mail naar info@peterhermans.be. Tevens beantwoorden we je vragen zo snel mogelijk.