✔ Flexibel inzetbaar
✔ Complete pakketten
✔ Ontspannen en spontaan

Fotograaf voor het portfolio van een model

Wil jij als model een portfolio laten samenstellen door een professionele fotograaf? Dan is Peter Hermans Photography dé studio voor jou! Met onze kennis en expertise op het gebied van fotografie helpen wij jou een sterk portfolio opbouwen. Jij wilt als model natuurlijk een verbluffende indruk achterlaten. Daarom is het enorm belangrijk om professionele en kwalitatief goede foto’s te hebben. Woon jij in de omgeving van Antwerpen en wil je een portfolio laten samenstellen? Lees dan snel verder.

dame poseert
Artistieke foto vrouw

In de schijnwerpers

Door het vakmanschap en de jarenlange ervaring van onze fotograaf weten wij wat belangrijk is bij het samenstellen van een portfolio voor een model. Hierbij gaan we verder dan de standaard schoolfoto’s. Met jouw portfolio is het de bedoeling jezelf letterlijk en figuurlijk in de schijnwerpers te zetten. Hierbij wil je jouw kwaliteiten zo goed mogelijk naar voren laten komen. Een goede fotograaf is hierbij enorm belangrijk. Dit is waar wij jou bij helpen.

Stel jouw portfolio samen met onze modelfotograaf

Voordat we foto’s maken, vindt er eerst een kennismaking plaats in onze studio in Kontich. De samenstelling van jouw portfolio is afhankelijk van wat jij wilt uitstralen en met welke opdrachtgevers jij wilt werken. Samen kijken we naar jouw huidige foto’s en nemen we jouw wensen en voorkeuren door. Wil je bijvoorbeeld heel artistieke foto’s? Wij kunnen daarvoor zorgen. We zorgen ervoor dat jouw unieke eigenschappen en kwaliteiten goed naar voren komen in de foto’s. Een goed portfolio maakt namelijk het verschil tussen het wel of niet binnenhalen van een opdrachtgever.

jongetje met lichteffect

Optioneel bij te boeken

Wil jij ook een visagiste tijdens de fotoshoot in Kontich? Laat het ons weten! Wij werken samen met verschillende professionele visagisten.

 

Plan jouw afspraak met ons in

Wil je een afspraak maken met onze fotograaf voor het samenstellen van portfolio als model? Neem dan contact met ons op via +32 496 190 500, stuur een e-mail naar info@peterhermans.be of vul ons contactformulier in. Dan plannen we zo snel mogelijk een afspraak in. Ook voor andere sessies, kan je bij ons terecht. Denk hierbij aan communiefoto’s of andere feesten.